Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

Z pohádky do pohádky - lední revue se uskuteční 1.2.2017

14. ledna 2017

Z pohádky do pohádky je lední revue, kterou pro Vás připravili členové našeho klubu na motivy známých pohádkových a muzikálových melodií. Před diváky na ledové ploše ožije v trochu netradiční formě lední revue řada populárních pohádkových a muzikálových melodií. Předpokládáme, že většinu našich návštěvníků budou tvořit děti ve věku 4 ÷ 15 let.

Mottem celé akce je heslo „Děti dětem“ – v tomto duchu je také naše show připravena. Hlavními aktéry   budou zejména děti ve věku od 6 do 18 let – členky Krasobruslařského klubu Pardubice (a často také žákyně Vaší školy). V řadě vystupujících uvidíte m.j. i účastnice z Mistrovství České republiky v žákovských kategoriích sólového i skupinového (synchronizovaného) bruslení. Představí se i několik závodnic skupin synchronizovaného bruslení AVALANCHE a AVALANCHE. Dále vystoupí skupiny synchronizovaného bruslení POLÁRKY. Naším cílem je dětské diváky nejenom pobavit, ale také před veřejností i svými spolužáky ukázat výsledky tvrdé tréninkové přípravy našich závodnic trochu jinak, než pouze v rámci sportovních soutěží a v neposlední řadě zpopularizovat krasobruslení jako náročný, ale krásný sport. V našem vystoupení navazujeme na podobnou akci, která se uskutečnila v minulých letech v Pardubicích, České Třebové a Hradci Králové a kde se setkala se s velkým zájmem dětí i dospělých.

Vzhledem k tomu, že svým pojetím se jedná o akci ne zcela běžnou věříme, že o její návštěvu projevíte zájem a také Vaši žáci pomohou zaplnit ochozy velké haly pardubické TIPSPORT ARENY a přispějí k vytvoření příjemné atmosféry při vystoupení.

Vystoupení pro školky, školy, ale i veřejnost se uskuteční 1.2. 2017 od 9:30 hodin ve velké hale TIPSPORT ARENY Pardubice.

 

Vstupné bude vybíráno přímo při vstupu na akci. Prostory stadionu budou otevřeny 45 minut před zahájením.

Vstupenky nebudou číslovány, protože ze všech sektorů hlediště je na ledovou plochu dokonalý výhled.

Vaše případné dotazy rádi zodpovíme na emailové adrese info@krasopce.cz

Více informací o akci najdete průběžně na stránkách www.krasopce.cz

 

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.