Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

Podzimní kurz bruslení pro děti i dospělé bude zahájen 4.10.2015

14. září 2015

Jak jsme Vás informovali prostřednictvím našich webových stránek, připravuje Krasobruslařský klub Pardubice další sérii kurzů bruslení. Vzhledem k velkému zájmu při minulém kurzu bruslení jsme museli některé zájemce odkazovat na podzimní kurz.... A ten je právě tady.

Pro všechny, kteří se chtějí naučit bruslit či zdokonalit v bruslení jsme připravili kurz bruslení, který začne svou první lekcí v pardubické Tipsport aréně již v neděli 4. 10. 2015. Zápis a placení v šatně pro veřejnost - hned u vchodu z parkoviště. Brusle a teplé oblečení sebou.

Kurz bruslení je určen pro děti od 4 let, ale také pro dospělé. Lekce bruslení jsou rozděleny do  8 lekcí, když jedna výuková hodina je 45 minut a probíhá jednou týdně vždy o víkendu. Orientační cena kurzu: 800,- Kč. Platba předem v den zápisu (není možné platit jednotlivé lekce).

Přihlášku je nutné provést pouze prostřednictvím registračního formuláře na této stránce. Případné další informace Vám můžeme poskytnout prostřednictvím kontaktní osoby Štěpánky Holštajnové na tel. čísle 725 572 274.

Přesný časový začátek a rozdělení do jednotlivých skupin bude upřesněn podle počtu přihlášených účastníků kurzu a podrobné informace o začátku a průběhu kurzu najdete na www stránkách.

Vzhledem k tomu, že přihlašování do kurzu stále ještě probíhá, pošleme rozdělení do skupin v pátek, po uzavření přihlášek.

Rozdělení je pouze časové. V rámci každé skupiny (A, B) jsou děti rozdělené do skupinek podle úrovně bruslení od úplných začátečníků po pokročilé.


UPOZORNĚNÍ: Bruslíme zpravidla v neděli odpoledne. Výjimečně se může stát, že nám vyjde led pouze dopoledne. Čas zahájení jednotlivých lekcí se může lišit. Přesné termíny známe vždy týden předem, proto sledujte informace ke kurzu na našich stránkách www.krasopce.cz, kde najdete termíny následující lekce.

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.