Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

Zimní kurz bruslení 2023

18. prosince 2022

Zimní kurz bruslení bude zahájen koncem ledna 2023. Chcete-li své děti nechat zdokonalit, nebo proniknout do tajů bruslařského umění, neváhejte a přihlaste se do kurzu již nyní. Přihlášku je nutné provést pouze prostřednictvím registračního formuláře na této stránce. Případné další informace Vám můžeme poskytnout prostřednictvím kontaktní osoby Zdeňka Procházky na tel. čísle 725 058 564 (popř. e-mailu: info@krasopce.cz).

 

Kurz bruslení je pro děti od 4 let. Lekce bruslení jsou rozděleny do 8 lekcí, když jedna výuková hodina je 45 minut a probíhá jednou týdně vždy o víkendu (neděle). POZOR časy začátků jednotlivých lekcí se mohou měnit.

Cena kurzu: 1000,-Kč. Platba předem v den zápisu.


Přesný datum, začátek a rozdělení do jednotlivých skupin bude upřesněn podle počtu přihlášených účastníků kurzu a podrobné informace o začátku a průběhu kurzu najdete na www stránkách.

První lekce se bude konat koncem ledna 2023 dle rozdělení do skupin, které bude včas rozesláno včetně potrvzení přihlášení na www stránkách.

 

Kapacita kurzu je omezena!!!

Pokud se nepovede naplnění kurzu dostatečným počtem zájemců bude pouze kurz pro jednu skupinu.

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.