Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

8. LEKCE KURZU BRUSLENÍ SE KONÁ 2.12.2018 V KARNEVALOVÉM STYLU

26. listopadu 2018

Závěrečná lekce zimního kurzu bruslení se uskuteční v neděli 2. prosince 2018 v ČSOB pojišťovna aréně (malá hala). A právě na tuto lekci bychom chtěli pozvat všechny účastníky v netradičním oblečení - v maskách. Rádi bychom se společně vrátili do pohádek, byli filmovými hrdiny či jinými postavami, které budou bruslit v rámci podzimního kurzu. 

Neděle 2. prosince 2018 bude karnevalová lekce se začátkem v 18:00 - 18:45 hod pro skupinu "A" a tu 18:45 - 19:30 hodin vystřídá skupina "B". Bude otázkou, která skupina bude mít větší inspiraci a předvede ty lepší masky.

Aktuality

  • 30. 9. 2023 Kurz bruslení začína 8.10.2023

    Kurz bruslení začíná v neděli 8.10.2023 v enteria areně v malé hale, zápis a placení v šatně pro veřejnost - hned u vchodu z parkoviště. Zahájení  16:15 - 17:00 - Skupina "A" Zahájení  17:00 - 17:45 - Skupina "B"

  • 26. 9. 2023 Valná hromada KK Pardubice

    Krasobruslařský klub Pardubice svolává na úterý 10.10. 2023 od 18.00 hodin řádnou valnou hromadu, která se uskuteční v restauraci Signál, Jana Zajíce 708, 530 12 Pardubice. V salónku jsou očekávány závodnice starší 15 let, které mají hlasovací právo, ale také řádní členové a členky KKP oddílu.

  • 12. 9. 2023 Podzimní kurz bruslení bude zahájen 8.10.2023

    Podzimní kurz bruslení bude zahájen 8.10.2023. Kurz bruslení je pro děti od 4 let. Lekce bruslení jsou rozděleny do 8 lekcí, když jedna výuková hodina je 45 minut a probíhá jednou týdně vždy o víkendu (neděle). Cena kurzu: 1000,-Kč. Platba předem v den zápisu.
    Přesný datum, začátek a rozdělení do jednotlivých skupin bude upřesněn podle počtu přihlášených účastníků kurzu a podrobné informace o začátku a průběhu kurzu najdete na www stránkách.  

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.