Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

Podzimní kurz bruslení bude začíná 10.10.2021

Kurz bruslení začíná v neděli 10.10.2021 v enteria areně v malé hale, zápis a placení v šatně pro veřejnost - hned u vchodu z parkoviště. Brusle a teplé oblečení sebou včetně rukavic a přilby.

 

1. lekce

Zahájení  14:45 - 15:30

placení kurzovného 14:00 - 14:45 .....800 Kč/ 8 lekcí 



 

K placení si prosím připravte přesnou částku

 

Po zaplacení dostane každý kartičku se svým jménem. Kartičku musí nosit na každou lekci. Bez kartičky nelze pustit na led. Vezměte si sebou prosím zavírací špendlík na připevnění kartičky.

Není možné platit jednotlivé lekce. 

Rozdělení je pouze časové. V rámci skupiny budou děti rozdělené do skupinek podle úrovně bruslení od úplných začátečníků po pokročilé.

 

UPOZORNĚNÍ: Bruslíme zpravidla v neděli odpoledne. Výjimečně se může stát, že nám vyjde led pouze dopoledne. Čas zahájení jednotlivých lekcí se může lišit. Přesné termíny známe vždy týden předem, proto sledujte informace ke kurzu www.krasopce.cz, kde najdete termíny následující lekce.

 

Důrazně žádáme rodiče, aby nevstupovali za dětmi na led. Jednak tím komplikují práci našich trenérů, jednak nám působí problémy s "ledaři" - na led se v botách nesmí.

 

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.