Vychováváme hvězdy českého krasobruslení

Naše kompletní výprava na MČR žactva 2019!

9. března 2019

Krasobruslařský klub Pardubice v letošní sezóně dosáhl velkého úspěchu, když se celkem 11 závodníků dokázalo kvalifikovat na Mistrovství republiky. Již v únoru proběhlo finále v kategorii Juniorky, kde nás reprezentovaly Nikola Rychtaříková a Adéla Pejchová. Nikola se stala Mistryní republiky a nyní se startuje na mistrovství světa juniorů!

Závodníci na finále v žákovských kategoriích.

 

Adam Špatenka

Bude bojovat za náš klub v kategorii žáci.

Adamovi je 15 let, bruslí od svých 6 let. Již čtvrtou sezonu se připravuje s trenérkou Barborou Úlehlovou. V letošní sezóně získal nejvíce 73,32 bodů.

Adamovi budeme přát, aby obsadil jednu ze tří medailových pozic na MČR!

 

Michaela Heřmanová

Další závodnicí, která se kvalifikovala na MČR je Michaela Heřmanová, které je 14 let. Bude to letos její třetí účast ve finále nejvyšší soutěže u nás. Míša bruslí od svých 4 let a závodit začala, když ji bylo 8. Připravuje se po celou dobu s trenérkouBarborou Úlehlovou a letos závodí v kategorii žačky. Její nejvyšší bodový zisk v letošní sezóně činí 80,39 bodů a na MČR se pokusí opět přiblížit k osmdesáti bodové hranici.

 

Karolína Baťková

Kája bruslí od svých 6-ti let a nyní se chystá na svou třetí republiku v řadě. Její bodové maximum je 46,95b a na mistrovství republiky bude útočit na umístění v TOP 10. Karolína bude závodit v kategorii mladší žačky.

Připravuje se pod vedením naší skvělé trenérky O. Holubíkové, která je momentálně v Záhřebu s Nikolou Rychtaříkovou na mistrovství světa juniorů.

 

Kateřina Hanušová

Katka bruslí od svých pěti let a letos podruhé bude soutěžit v rámci finále v kategorii nejmladší žačky. Od prvních krůčků na ledě ji provází její dosavadní trenérka Olga Petrementová. Její nejvyšší bodový zisk je 37,84 a na MČR se bude snažit tento rekord překonat a vybojovat tak umístění v nejlepší desítce.

 

Janička Horčičková

Na republiku v kategorii nejmladší žačky se také probojovala Janička Horčičková. Janička je v kategorii prvním rokem, a proto je to její první mistrovství. Jaňule bruslí od 5 let. Od svých prvních krůčků se připravuje pod vedením trenérky Olgy Petrementové a její osobní rekord je 34,64 bodů.

 

Vaneska Urbanová

Vaneska Urbanová je další z našeho klubu, která se prvním rokem ve své kategorii probojovala na svoje vůbec první mistrovství republiky. Závodí v kategorii nejmladší začky. Vanesce je 9 let a již od svých 4 let má kontakt s ledem. Od začátku se připravuje s trenérkou Barborou Úlehlovou.
Její osobní rekord je 29,57 bodů a my budeme držet pěsti, aby pokořila hranici 30 bodů.

 

Terezka Rennerová

Další postupující do finále nejvyšší soutěže u nás v kategorii nejmladší žačky je Terezka Rennerová. Terezka bruslí jako sólista až od sezony 2017-2018, a proto je obrovským úspěchem nejen pro ni, ale pro náš klub, že se takhle rychle dostala na takovou úroveň, aby se probojovala právě na své první mistrovství republiky.

Terezka závodí prvním rokem v kategorii nejmladší žačky a její bodové maximum je 29,60. Již druhou sezonu se připravuje s trenérkou Barborou Úlehlovou.

 

Amélie Emma Ceplová

Amélie Emma Ceplová, která se s přehledem kvalifikovala na MČR již svým třetím závodem v letošní sezoně.

Amálka bruslí od svých pěti let a celou dobu se připravuje s trenérkou Barborou Úlehlovou. Amče je nyní 10 let a toto bude její druhé mistrovství republiky v kategorii nejmladší žačky.

Její osobní bodové maximum je 36,11 a na MČR se pokusí tento rekord překonat.

 

Sofie Málková

A poslední z výpravy na letošní žákovské mistrovství republiky je Sofie Málková, která bude také bojovat o překonání svého bodového rekordu v kategorii nejmladší žačky. Sofinka bruslí od svých pěti let. Její trenérkou je Olga Petrementová.
Sofinka jede na svoje první mistrovství republiky. Její osobní bodové maximum je 32,46 bodů.

Kontakt

Krasobruslařský klub Pardubice

K Vinici 1901
530 02 Pardubice
E-mail: info@krasopce.cz

Facebook: KrasobruslarskyKlubPardubice

Tato prezentace používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.